Vi hjelper verden i vekst siden 1998

Gode ​​nyheter om forskaling i aluminium

Den omfattende bruken av tre i bybygg har ført til overdreven avskoging, kraftig forurensning av byggeavfall og alvorlig skade på det økologiske miljøet. Populariseringen og anvendelsen av aluminiumsformsystem gjør bygningskonstruksjon bedre, raskere og mer økonomisk, i tråd med redusert karbonutslippsreduksjon og grønn konstruksjonsteknologi, og er en viktig innovasjon innen bygningskonstruksjon.

Vi er forpliktet til å fremme transformasjon og oppgradering av byggebransjen og tilby grønne løsninger for bybygging. Et FoU-team med et nasjonalt anerkjent senter for bedriftsteknologi og ledelseseksperter som nyter spesielle godtgjørelser fra statsrådet, følger FoU og innovasjon av aluminiumsformprodukter, og fremmer kraftig trekkfelt-systemet. Det innenlandske første aluminiumsformen med fulltegnet ark brukes på superhøye prosjekter, og har vunnet markedet høyt anerkjent av kundene.

Vi tilbyr profesjonelle arkitektoniske fordypningstjenester for aluminiumforskaling for å gjøre konstruksjonen mer effektiv og skape bedre resultater med færre forskaling. Designet mer enn tusen bygninger og løste vellykket flere industriproblemer som superhøyde, tosidige bygninger, kjellere, prefabrikkerte monteringsbygg og underjordiske rørkorridorer

Standardisert styring, streng styring og kontroll av hver operasjonsprosess, for å sikre at produktene leveres uten feil.

Tilsett avfall av aluminium, utskifting av forskaling forskaling substrat, standard panel.

Aluminium resirkulering virksomhet har bestått ASI sertifisering, aluminium resirkulering base, fremme den grønne og bærekraftige utviklingen av aluminiumsindustrien.

For tiden dekker produktene og tjenestene 18 provinser og byer over hele landet, og eksporteres til Sørøst-Asia, Afrika og andre utenlandske regioner. Den har raskt vokst til et globalt utmerket forsknings-teknologiselskap.

Nå i denne spesielle tiden, med Corona-innflytelse i alle land. Vi tilbyr spesialpriser for å hjelpe byggemarkedet til å komme seg. Velkommen din forespørsel.


Innleggstid: Sep-09-2020